Produk Unggulan

Tekane Anyar

Proyek Paling Anyar Kita

Sapa Kita

Diadegake ing taun 2017, Hebei Mingshu Impor lan Ekspor Trade Co., Ltd. (HBMS) minangka pemasok utama ing industri hiasan China.Kita nyedhiyakake seri mesin wesi tempa, cetakan, bahan hiasan, aksesoris, komponen hiasan, lan produk wesi tempa.Ing wektu sing padha, kita mentas nambah aksesoris aluminium, panel aluminium, gerbang aluminium, lawang tembaga, lan tangga tembaga.Produk kita duwe sawetara saka sudhut aplikasi, kiro-kiro saka gapura plataran, lawang mlebu, njaga jendhela, undhak-undhakan, pager, Furnitur, pratandha, etc. Mung watesan iku bayangan.

  • Caption Foundry