Babagan awake dhewe

Babagan Perusahaan Kita

Diadegake ing taun 2017, Hebei Mingshu Impor lan Ekspor Trade Co., Ltd. (HBMS) minangka pemasok utama ing industri hiasan China.Kita nyedhiyakake seri mesin wesi tempa, cetakan, bahan hiasan, aksesoris, komponen hiasan, lan produk wesi tempa.Ing wektu sing padha, kita mentas nambah aksesoris aluminium, panel aluminium, gerbang aluminium, lawang tembaga, lan tangga tembaga.Produk kita duwe sawetara saka sudhut aplikasi, kiro-kiro saka gapura plataran, lawang mlebu, njaga jendhela, undhak-undhakan, pager, Furnitur, pratandha, etc. Mung watesan iku bayangan.

2bd52f971

Babagan Perusahaan Kita

Kita usaha kanggo nyedhiyani kanggo saben customer karo layanan paling profesional.Muga-muga bisa dadi sumber utama mesin wesi tempa, logam hias lan arsitektur kanggo para praktisi wesi, dealer lan konsumen kanthi menehi kualitas lan rega sing kompetitif, wektu nanggepi kanthi cepet bebarengan karo pendidikan produk.Kita ora nawakake produksi, nanging kita bakal nyedhiyani sampeyan karo desain kualitas utawa solusi kanggo masalah miturut syarat, lan nyedhiyani sampeyan karo produk kualitas liwat Welasan manufaktur koperasi.Kita wis ngenteni rong taun ngunjungi lan milih pabrikan China.Kita wis milih 12 manufaktur kerjasama prioritas lan luwih saka 30 manufaktur kerjasama sulih kanggo macem-macem derajat kerjasama.Kita bisa nyedhiyani saben customer karo produk kualitas manufaktur beda.Ing wektu sing padha, kita duwe tim QC lan Merchandiser sing bisa ngontrol kemajuan produk lan produksi kanthi ketat kanggo mesthekake yen produk sing sampeyan butuhake kasedhiya ing wektu lan kualitas.

Layanan

Apa syarat sampeyan gedhe utawa cilik, kita setya ngluwihi pangarepan pelanggan lan kita ngarep-arep bisa nulungi proyek sabanjure!

produk

Tujuane yaiku nawakake macem-macem produk, saka mesin hias, pagar tradisional, unsur lawang nganti produk anyar sing unik kanggo sampeyan ngasilake produk logam sing apik banget.

Ngatur

Yen sampeyan ora bisa nemokake apa sing dikarepake, hubungi kita.Kita seneng nyoba kanggo Sampeyan utawa produk khusus.