MS-60S Cold Rolling Embossing Machine

Katrangan singkat:

Mesin embossing rolling kadhemen minangka mesin sing penting ing industri wesi tempa.Iki dirancang kanggo bahan cold-rolled.Mesin bisa ngolah bahan sing beda-beda (wesi datar, baja persegi, baja bunder, pipa persegi, pipa bunder), saéngga mbentuk produk sing khas, sing cocog banget kanggo macem-macem syarat industri wesi tempa kanggo pola materi.Minangka salah sawijining mesin karakteristik HBMS, wis entuk asil dodolan sing apik ing pasar internasional.


  • :
  • Detail Produk

    Tag produk

    Macem-macem jinis HBMS Cold Rolling Embossing Machine

    HBMS nawakake rong jinis Cold Rolling Embossing Machine: MS-DL60Slan MS-DL100.

     

    MS-DL60S Cold Rolling Embossing Machine

    MS-60S mesin embossing rolling kadhemen beda saka mesin embossing kadhemen-mbalek normal, iku mesin waé khusus, iku khusus cocok kanggo Processing pinggiran palsu tabung kothak lan tabung handrail.Kapasitas pangolahan bisa saka20 * 20 mm iki100*100mm.Dibandhingake karo mesin sing dikonfigurasi biasane, nyuda daya motor, nyuda kekuwatan lan jumlah sawetara aksesoris, lan nyuda biaya mesin lan tingkat kegagalan mesin ing premis kanggo njamin kapasitas pangolahan lan efisiensi.Sawise piranti handrail dipasang, mesin bakal bisa ngolah tabung handrail kanthi kecepatan pangolahan kira-kira 6 m / min.Iku luwih cocok kanggo pangguna dhisikan utawa manufaktur materi ing industri wesi wrought.Iki minangka mesin sing nggawe dhuwit lan pilihan berkualitas tinggi kanggo produsen bahan wesi tempa.

    Kemampuan Kerja

    Tabung Square

    ≤ 100*100mm

    Pipa Bundar

    ≤ φ63 mm

    Kacepetan Rolling

    360 m/j

    motor power

    4 KW

    Tegangan

    380V / 50HZ / 3-phase

    Ditempelake jamur Qty

    1 set (kombinasi cetakan)

    Ukuran Mesin

    L1400 * W1280 * H1300 mm

    Packing Ukuran

    L1450 * W1330 * H1350 mm

    Palet MS (PC)

    1 paket

    volume total (m³)

    2.61

    Bobot Net (KG)

    670

    Bobot reged (KG)

    700









  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita