MESIN TWISTING MS-DN25B

Katrangan singkat:

program kontrol torsi lan corak mesin dirancang kanggo corak bahan baja kanggo dekorasi.Mesin twisting bar logam iki akeh digunakake ing bidang nggawe wesi tempa.HBMS program wesi tempa kontrol torsi lan mesin corak bisa corak kothak baja, babak baja lan tabung kothak.Produk kasebut bisa digunakake kanggo dekorasi jendhela, tembok, lawang lan pager, lan liya-liyane. Program kontrol torsi lan mesin twist minangka salah sawijining peralatan wesi tempa hias.Wis ketemu Advertisement apik ing pasar internasional, lan mesin iki wis digunakake digunakake ing akèh negara, kayata Amerika Serikat, Inggris, Kanada, Kolombia, Aljazair etc.


Detail Produk

Tag produk

图片 2

MESIN TISTING

 

Perbandingan lan karakteristik saka macem-macem model mesin

 

Macem-macem jinis program kontrol torsi lan mesin twist:

HBMS nyedhiyakake telung jinis mesin twisting wesi tempa sing bisa didol: MS-DN25A, MS-DN25B lan MS-DN25C.

 

Bedane saben mesin.

MS-DN25A minangka jinis dhasar, bisa bengkong wesi datar, baja persegi, baja bunder.Bisa twist steels wesi dawa saka 200mm kanggo 800mm menyang wangun pretzel.Kajaba iku, mesin kita bisa ngowahi baja kanthi dawane luwih saka 800mm kanthi bagean.

 

Dibandhingake karo MS-DN25A, MS-DN25B nduweni kabeh fungsi.Kajaba iku, kita wis nambah fungsi tabung kothak corak lan nggawe kandang (papat bahan).Fungsine luwih lengkap lan produke luwih akeh.

 

MS-DN25C minangka versi upgrade saka MS-DN25B.Ora mung nduweni kabeh fungsi MS-DN25B, nanging uga nambah kemampuan kanggo ngolah kandang (tambah wolung bahan).Kategori produk sing paling akeh, nyekeli Mesin iki, kabeh fungsi kasedhiya.

 

Parameter mesin

MS-DN25A

MS-DN25B

MS-DN25C

Length of Twist

≤ 200-800 mm

Flat Bar

30 * 8, 20 * 6,16 * 4 mm

Baja Persegi

12*12, 14*14, 16*16, 18*18, 20*20, 25*25 mm

Tabung Square

opsional

4-posting Basket Performance

Baja Persegi

-

6*6,8*8

6*6,8*8

Baja Bulat

-

φ6, φ8

φ6, φ8

8-kiriman Basket Performance

Baja Persegi

-

-

4 mm

Kinerja Mesin

Motor

2,2 KW

3 KW

4 + 2,2 KW

Tegangan

380V / 50HZ / 3-Phase

Ditempelake Mould Qty

9 setu

11 set

12 set

 

ukuran mesin (mm)

L1250 * W600 * H1100

L1400 * W600 * H1100

L1360 * W800 * H1100

ukuran packing (mm)

L1300 * W650 * H1150

L1450 * W650 * H1150

L1410 * W850 * H1150

Palet MS(PC

1 paket

1 paket

1 paket

volume total(

0.98

1.09

1.38

Bobot Net (KG)

400

480

570

Bobot reged (KG)

450

550

650

 

Kacepetan spindle seragam

Kontrol program, setelan program bisa diatur miturut syarat sing beda kanggo entuk efek produk sing beda

Dilengkapi kontrol manual lan saklar sikil, tumindak pangolahan bisa diulang.

Struktur modular

Kacepetan pangolahan cepet

Gampang kanggo njaga

gampang kanggo nggunakake

 

Napa milih mesin HBMS?

1. Bahan-bahan berkualitas tinggi lan peralatan pangolahan sing canggih wis ngasilake mesin-mesin sing berkualitas sing bisa digunakake para pelanggan kanthi yakin.

2. Pengalaman desain sing sugih lan mesin sing digawe dhewe minangka kapercayan kanggo nyedhiyakake layanan purna jual berkualitas tinggi lan bimbingan pangembangan teknis.

3. Desain struktur sing cukup ngidini pelanggan nggunakake lan ngganti cetakan kanthi gampang.

4. Kontrol program, ngirit biaya tenaga kerja.

5. Pengalaman sugih ing produksi produk bisa menehi panuntun dhumateng technical kanggo pelanggan kanggo proses produk.

 

Liwat taun, HBMS wis berjuang dadi produsen mesin wesi tempa profesional.We nawakake program kualitas dhuwur kontrol torsi lan twist mesin karo rega competitive.Pilih HBMS, sampeyan ora bakal getun!

Pabrikan Profesional

Hebei Mingshu

AYO LANGGENG

KUALITAS UTAMA

Tim profesional

Nduwe insinyur desain tingkat dhuwur kanggo ketemu saben klien sing dikarepake.

Menehi ide sampeyan, dadi urip seni kanthi gampang.

Kontrol kualitas sing ketat

Kontrol Kualitas sing Ketat nggawe saben item cocog karo panjaluk sampeyan

bukti asli standar.

Layanan marem

Layanan online 24 jam

sak 1-2 jam reply ing wektu

layanan sawise-sale serius

Katrampilan & Keahlian Kita

Diadegake ing taun 2017, Hebei Mingshu Impor lan Ekspor Trade Co., Ltd. (HBMS) minangka pemasok utama ing industri hiasan China.Kita nyedhiyakake seri mesin wesi tempa, cetakan, bahan hias, aksesoris, komponen hiasan, lan produk wesi tempa, kayata pager, gerbang, pagar tangga, pagar balkon, pegangan, panggangan jendela, lawang mlebu, lan liya-liyane.Ing wektu sing padha, kita mentas nambah aksesoris aluminium, panel aluminium, gerbang aluminium, lawang tembaga, lan tangga tembaga.Produk kita duwe sawetara saka sudhut aplikasi, kiro-kiro saka gerbang plataran, lawang mlebet, njaga jendhela, undhak-undhakan, pager, Furnitur, pratandha, etc. Kita karya mung nggawe bayangan kanggo ture.

Desain
%
Pangembangan
%
strategi
%

Pitakonan Paling Sering

Perlu bantuan?Priksa manawa sampeyan ngunjungi forum dhukungan kanggo mangsuli pitakon sampeyan!

Apa perusahaan sampeyan nggawe utawa perusahaan dagang?

Kita minangka produsen profesional lan duwe pengalaman udakara 10 taun ing baris mesin teknik.

Kepiye babagan kualitas produk?

Saben mesin bakal dites luwih saka 24 jam sawise rampung.
Kabeh unsur nggunakake merek sing dipercaya lan misuwur sing kerja bareng kita luwih saka 20 taun.

Apa mesin sampeyan disetujoni ISO?

Kabeh mesin kita wis disetujoni ISO9001 kepungkur, sing bakal nggawe kualitas paling apik kanggo saben pelanggan.

Apa bisa nggunakake LOGO utawa desain khusus khusus?

Ya, ora masalah.. Kita duwe tim teknologi profesional kanggo riset lan pangembangan anyar.

Kabeh produk duwe garansi?

YES, istilah babar pisan kita Setaun

Suwene wektu timbal?

Kabeh mesin ing Simpenan lan biasane 5-7 Dina cukup yen karo cetakan terlampir.Yen nganggo cetakan khusus, mungkin wektu bakal luwih suwe.

Apa istilah rega lan cara pembayaran?

Kita bisa ngutip rega EXW, FOB, CIF lan CNF.Sampeyan bisa mbayar kita kanthi T / T, L / C.

Siap miwiti?Hubungi kita dina iki kanggo penawaran gratis!

email:metalfencegate@outlook.com

whatsapp: 8615530107251

wechat: 8615530107251










  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita