LANGSUNG mbentuk menyang kothak MILL TUBE

Katrangan singkat:

 

Fitur Pembentukan Langsung menyang Pabrik Tube Square

Kapasitas kerja sing apik

Kinerja stabil

Aman lan fleksibel kanggo nggunakake

Gampang kanggo ngganti cetakan

Gampang kanggo njaga


Detail Produk

Tag produk

图片 2

Mesin las pipa frekuensi dhuwur

Langsung mbentuk menyang Square Tube Mill

Wangun kothak utawa persegi dowo kawangun metu sadurunge welding tabung, karo kemajuan penting ing syarat-syarat

nyuda daya lan biaya materi.

Fitur:

1) Bandhingake karo bunder dadi persegi & persegi dowo mbentuk cara, cara iki luwih apik kanggo wangun ing pojok salib bagean, relatif, semi diameteripun rac utama cilik, lan brim iku warata, sisih biasa, wangun sampurna saka tabung.

2) Kabeh beban baris kurang, utamane bagean ukuran.

3) Jembaré strip baja kira-kira 2.4-3% luwih cilik tinimbang bunder dadi persegi / persegi panjang, bisa ngirit biaya bahan mentah.

4) Iku nganggo cara mlengkung multi-titik, supaya pasukan sumbu lan abrasion sisih, ngurangi langkah mbentuk nalika mesthekake kualitas, Kangge ti ngurangi wastage daya lan roller abrasion.

5) Iku nganggo roller jinis gabungan ing paling stands, iku nyadari sing siji pesawat saka roller bisa gawé

kabeh ukuran kothak / tabung persegi dowo karo specifications beda, iku nyuda nyimpen roller, ngurangi biaya bab 80% ing roller, cepet turnover bankroll, wektu cendhak ing desain produk anyar.

6) Kabeh roller minangka saham umum, ora perlu ngganti rollers nalika ngganti ukuran tabung, mung nyetel posisi rollers dening motor utawa PLC, lan temen maujud kontrol otomatis lengkap;Iku nemen nyuda ing

roller ganti wektu, nyuda intensitas tenaga kerja, nambah efisiensi produksi.

Model Tabung persegi (mm) Tabung persegi panjang (mm) Ketebalan (mm) Kacepetan (m/min)
LW400 40*40-100*100 40*60-80*120 1.5-5.0 20-70
LW600 50*50-150*150 50*70-100*200 2.0-6.0 20-50
LW800 80*80-200*200 60*100-150*250 2.0-8.0 10-40
LW1000 100*00-250*250 80*120-200*300 3.0-10.0 10-35
LW1200 100*100-300*300 100*120-200*400 4.0-12.0 10-35
LW1600 200*200-400*400 150*200-300*500 5.0-16.0 10-25
LW2000 250*250-500*500 200*300-400*600 8.0-20.0 10-25

 

Cathetan: Garis kasebut minangka produk non-standar lan bisa diprodhuksi miturut syarat pangguna, lembar parameter mung kanggo referensi.

Pabrikan Profesional

Hebei Mingshu

AYO LANGGENG

KUALITAS UTAMA

Tim profesional

Nduwe insinyur desain tingkat dhuwur kanggo ketemu saben klien sing dikarepake.

Menehi ide sampeyan, dadi urip seni kanthi gampang.

Kontrol kualitas sing ketat

Kontrol Kualitas sing Ketat nggawe saben item cocog karo panjaluk sampeyan

bukti asli standar.

Layanan marem

Layanan online 24 jam

sak 1-2 jam reply ing wektu

layanan sawise-sale serius

Katrampilan & Keahlian Kita

Diadegake ing taun 2017, Hebei Mingshu Impor lan Ekspor Trade Co., Ltd. (HBMS) minangka pemasok utama ing industri hiasan China.Kita nyedhiyakake seri mesin wesi tempa, cetakan, bahan hias, aksesoris, komponen hiasan, lan produk wesi tempa, kayata pager, gerbang, pagar tangga, pagar balkon, pegangan, panggangan jendela, lawang mlebu, lan liya-liyane.Ing wektu sing padha, kita mentas nambah aksesoris aluminium, panel aluminium, gerbang aluminium, lawang tembaga, lan tangga tembaga.Produk kita duwe sawetara saka sudhut aplikasi, kiro-kiro saka gerbang plataran, lawang mlebet, njaga jendhela, undhak-undhakan, pager, Furnitur, pratandha, etc. Kita karya mung nggawe bayangan kanggo ture.

Desain
%
Pangembangan
%
strategi
%

Pitakonan Paling Sering

Perlu bantuan?Priksa manawa sampeyan ngunjungi forum dhukungan kanggo mangsuli pitakon sampeyan!

Apa perusahaan sampeyan nggawe utawa perusahaan dagang?

Kita minangka produsen profesional lan duwe pengalaman udakara 10 taun ing baris mesin teknik.

Kepiye babagan kualitas produk?

Saben mesin bakal dites luwih saka 24 jam sawise rampung.
Kabeh unsur nggunakake merek sing dipercaya lan misuwur sing kerja bareng kita luwih saka 20 taun.

Apa mesin sampeyan disetujoni ISO?

Kabeh mesin kita wis disetujoni ISO9001 kepungkur, sing bakal nggawe kualitas paling apik kanggo saben pelanggan.

Apa bisa nggunakake LOGO utawa desain khusus khusus?

Ya, ora masalah.. Kita duwe tim teknologi profesional kanggo riset lan pangembangan anyar.

Kabeh produk duwe garansi?

YES, istilah babar pisan kita Setaun

Suwene wektu timbal?

Kabeh mesin ing Simpenan lan biasane 5-7 Dina cukup yen karo cetakan terlampir.Yen nganggo cetakan khusus, mungkin wektu bakal luwih suwe.

Apa istilah rega lan cara pembayaran?

Kita bisa ngutip rega EXW, FOB, CIF lan CNF.Sampeyan bisa mbayar kita kanthi T / T, L / C.

Siap miwiti?Hubungi kita dina iki kanggo penawaran gratis!

email:metalfencegate@outlook.com

whatsapp: 8615530107251

wechat: 8615530107251










  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita