ERW / HFW TUBE MILLS

Katrangan singkat:

 

Fitur ERW / HFW TUBE MILLS

Kapasitas kerja sing apik

Kinerja stabil

Aman lan fleksibel kanggo nggunakake

Gampang kanggo ngganti cetakan

Gampang kanggo njaga


Detail Produk

Tag produk

图片 2

Mesin las pipa frekuensi dhuwur

Mesin las pipa frekuensi dhuwur yaiku peralatan khusus kanggo produk pipa las sing kurang

baja karbon utawa materi baja paduan kurang, sing dipakani sabuk baja menyang mesin, ngowahi menyang

tabung kanthi mbentuk roller, banjur nggunakake efek jarak frekuensi dhuwur lan efek kulit kanggo nggawe

tabung tekan suhu welding, lan ngrampungake welding ing extrusion roller squeezing,

banjur liwat cooling, sizing lan straightening kanggo njaluk pipe baja dibutuhake.

Proses teknis

Uncoiler--> Straightening end--> Pipa straightener--> Shear & Welder--> Storage--> Forming, HF

welding--> sizing mill--> Flying saw--> Pipa straightener digunakake kanggo pipa asli--> Flatter-->

Peralatan uji hidrolik utawa scateless -> Roller conveyor lan meja conveyor -> Piranti pengepakan ->

Sistem kontrol listrik

Fitur

1. Dhuwur Precisiing:quality saka pipe bisa tekan kanggo±0.03mm, kang digunakake kanggo gawé dhuwur

pipa presisi, kayata tabung silinder, tabung poros transmisi, lsp.

2. Kacepetan dhuwur: kacepetan mlaku bisa tekan 150m / min.

3. Sistem Ganti cepet: cilik diapabrik tabung meter nganggo struktur owah-owahan cepet lengkap, banget

nyuda wektu ganti roller.Pabrik pipa diameter gedhe nganggo sistem pangowahan cepet sing eksklusif.

4. Sistem Panggunaan Umum Roller:FFXForming & Direct Forming to Square, bisa ngirit 60 - 80%

biaya roller kanggo pangguna.

5. Khusus Tube Mill kanggo: Dhiameter gedhe karo kekandelan tembok lancip, diameter cilik karo tembok gedhe

ketebalan, baja bagian kekuatan dhuwur,9wangun pipa, etc.

 

Model

Pipa Bundar

Tabung Square & Rectangular

Kacepetan

(m/min)

Dia.(mm)

kekandelan(mm

Dia.(mm)

kekandelan(mm

ERW32

10-38

0.5-2.0

10*10-30*30

0.5-1.6

Maks.120m

ERW50

15-51

0.5-2.5

15*15-40*40

0.5-2.0

Maks.120m

ERW60

16-60.3

0.5-3.0

15*15-50*50

0.5-2.5

Maks.120m

ERW76

20-76

1.0-4.0

20*20-60*60

1.0-3.5

Maks.120m

ERW89

25-89

1.0-4.5

20*20-70*70

1.0-3.5

Maks.120m

ERW114

38-114

1.0-5.0

40*40-90*90

1.0-4.0

Maks.80m

ERW165

60-165

2.0-6.0

50*50-150*150

2.0-5.0

Maks.60m

ERW219

89-219

3.0-8.0

80*80-200*200

3.0-8.0

Maks.50m

ERW273

114-273

4.0-10.0

100*100-250*250

4.0-10.0

Maks.40m

ERW325

165-325

4.0-12.7

100*100-300*300

4.0-12.0

Maks.30m

ERW426

219-426

5.0-14.0

150*150-350*350

5.0-14.0

Maks.30m

ERW508

219-508

6.0-16.0

200*200-400*400

6.0-16.0

Maks.25m

ERW610

325-610

6.0-18.0

250*250-500*500

6.0-18.0

Maks.25m

ERW720

355-720

6.0-20.0

300*300-600*600

6.0-20.0

Maks.25m

Pabrikan Profesional

Hebei Mingshu

AYO LANGGENG

KUALITAS UTAMA

Tim profesional

Nduwe insinyur desain tingkat dhuwur kanggo ketemu saben klien sing dikarepake.

Menehi ide sampeyan, dadi urip seni kanthi gampang.

Kontrol kualitas sing ketat

Kontrol Kualitas sing Ketat nggawe saben item cocog karo panjaluk sampeyan

bukti asli standar.

Layanan marem

Layanan online 24 jam

sak 1-2 jam reply ing wektu

layanan sawise-sale serius

Katrampilan & Keahlian Kita

Diadegake ing taun 2017, Hebei Mingshu Impor lan Ekspor Trade Co., Ltd. (HBMS) minangka pemasok utama ing industri hiasan China.Kita nyedhiyakake seri mesin wesi tempa, cetakan, bahan hias, aksesoris, komponen hiasan, lan produk wesi tempa, kayata pager, gerbang, pagar tangga, pagar balkon, pegangan, panggangan jendela, lawang mlebu, lan liya-liyane.Ing wektu sing padha, kita mentas nambah aksesoris aluminium, panel aluminium, gerbang aluminium, lawang tembaga, lan tangga tembaga.Produk kita duwe sawetara saka sudhut aplikasi, kiro-kiro saka gerbang plataran, lawang mlebet, njaga jendhela, undhak-undhakan, pager, Furnitur, pratandha, etc. Kita karya mung nggawe bayangan kanggo ture.

Desain
%
Pangembangan
%
strategi
%

Pitakonan Paling Sering

Perlu bantuan?Priksa manawa sampeyan ngunjungi forum dhukungan kanggo mangsuli pitakon sampeyan!

Apa perusahaan sampeyan nggawe utawa perusahaan dagang?

Kita minangka produsen profesional lan duwe pengalaman udakara 10 taun ing baris mesin teknik.

Kepiye babagan kualitas produk?

Saben mesin bakal dites luwih saka 24 jam sawise rampung.
Kabeh unsur nggunakake merek sing dipercaya lan misuwur sing kerja bareng kita luwih saka 20 taun.

Apa mesin sampeyan disetujoni ISO?

Kabeh mesin kita wis disetujoni ISO9001 kepungkur, sing bakal nggawe kualitas paling apik kanggo saben pelanggan.

Apa bisa nggunakake LOGO utawa desain khusus khusus?

Ya, ora masalah.. Kita duwe tim teknologi profesional kanggo riset lan pangembangan anyar.

Kabeh produk duwe garansi?

YES, istilah babar pisan kita Setaun

Suwene wektu timbal?

Kabeh mesin ing Simpenan lan biasane 5-7 Dina cukup yen karo cetakan terlampir.Yen nganggo cetakan khusus, mungkin wektu bakal luwih suwe.

Apa istilah rega lan cara pembayaran?

Kita bisa ngutip rega EXW, FOB, CIF lan CNF.Sampeyan bisa mbayar kita kanthi T / T, L / C.

Siap miwiti?Hubungi kita dina iki kanggo penawaran gratis!

email:metalfencegate@outlook.com

whatsapp: 8615530107251

wechat: 8615530107251










  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita