MESIN PUNCHING OTOMATIS HYDRAULIC

Katrangan singkat:

 

Fitur saka HYDRAULIC OTOMATIS PUNCHING MACHINE

Kapasitas kerja sing apik

Kinerja stabil

Aman lan fleksibel kanggo nggunakake

Gampang kanggo ngganti cetakan

Gampang kanggo njaga


Detail Produk

Tag produk

图片 2

MS-WG 50/60/120 TUBE BENDER

MESIN PUNCHING OTOMATIS HYDRAULIC

Kanggo kerep ningkatake proses manajemen miturut aturan sampeyan "murni, agama sing apik lan kualitas sing apik minangka basis pangembangan perusahaan", kita nemen nyerep inti saka solusi sing gegandhengan internasional, lan kanthi rutin ngasilake barang anyar kanggo nyukupi kabutuhan para pembeli. Desain Fashion Anyar kanggo MESIN PUNCHING OTOMATIS HYDRAULIC, Kita yakin manawa tim sing semangat, revolusioner lan terlatih kudu bisa nggawe hubungan perusahaan bisnis sing apik lan saling migunani karo sampeyan.Mangga saestu aran ora biaya kanggo njaluk ditahan saka kita kanggo rincian tambahan.

HYDRAULIC AUTOMATIC PUNCHING MACHINE, Minangka staf sing berpendidikan, inovatif lan energik, kita wis tanggung jawab kanggo kabeh unsur riset, desain, manufaktur, dodolan lan distribusi.Kanthi sinau lan ngembangake teknik anyar, kita ora mung ngetutake nanging uga mimpin industri fashion.Kita ngrungokake umpan balik saka pelanggan lan menehi komunikasi cepet.Sampeyan bakal langsung aran expertise lan layanan enten.

PARAMETER MESIN

Spesifikasi silinder RO100/125/140/160/180/200
Stroke silinder 100/150/200 mm
metode kontrol Kontrol Layar Tutul
Model operasi Otomatis / manual
daya motor 380V/50HZ
daya dirating 11/15/18KW
Rated tekanan kerja 10-25Mpa
Tegangan kontrol DC-24V
Ketebalan geser 1-5 mm
Spesifikasi Processing 12*24-200*200mm
Efisiensi kerja 0,8-6s
Sistem Kontrol FATEK
Ngurangi planet 10:01:00
Daya motor servo 100/1500/2000W
dawa Processing maksimum 6000 mm
kacepetan dipakani maksimum 800 mm/s
Precision ± 0,15 mm
Metode punching munggah lan mudhun
Kurung cetakan nyokong
Ukuran mesin 1500 * 700 * 1800 mm

Pabrikan Profesional

Hebei Mingshu

AYO LANGGENG

KUALITAS UTAMA

Tim profesional

Nduwe insinyur desain tingkat dhuwur kanggo ketemu saben klien sing dikarepake.

Menehi ide sampeyan, dadi urip seni kanthi gampang.

Kontrol kualitas sing ketat

Kontrol Kualitas sing Ketat nggawe saben item cocog karo panjaluk sampeyan

bukti asli standar.

Layanan marem

Layanan online 24 jam

sak 1-2 jam reply ing wektu

layanan sawise-sale serius

Katrampilan & Keahlian Kita

Diadegake ing taun 2017, Hebei Mingshu Impor lan Ekspor Trade Co., Ltd. (HBMS) minangka pemasok utama ing industri hiasan China.Kita nyedhiyakake seri mesin wesi tempa, cetakan, bahan hias, aksesoris, komponen hiasan, lan produk wesi tempa, kayata pager, gerbang, pagar tangga, pagar balkon, pegangan, panggangan jendela, lawang mlebu, lan liya-liyane.Ing wektu sing padha, kita mentas nambah aksesoris aluminium, panel aluminium, gerbang aluminium, lawang tembaga, lan tangga tembaga.Produk kita duwe sawetara saka sudhut aplikasi, kiro-kiro saka gerbang plataran, lawang mlebet, njaga jendhela, undhak-undhakan, pager, Furnitur, pratandha, etc. Kita karya mung nggawe bayangan kanggo ture.

Desain
%
Pangembangan
%
strategi
%

Pitakonan Paling Sering

Perlu bantuan?Priksa manawa sampeyan ngunjungi forum dhukungan kanggo mangsuli pitakon sampeyan!

Apa perusahaan sampeyan nggawe utawa perusahaan dagang?

Kita minangka produsen profesional lan duwe pengalaman udakara 10 taun ing baris mesin teknik.

Kepiye babagan kualitas produk?

Saben mesin bakal dites luwih saka 24 jam sawise rampung.
Kabeh unsur nggunakake merek sing dipercaya lan misuwur sing kerja bareng kita luwih saka 20 taun.

Apa mesin sampeyan disetujoni ISO?

Kabeh mesin kita wis disetujoni ISO9001 kepungkur, sing bakal nggawe kualitas paling apik kanggo saben pelanggan.

Apa bisa nggunakake LOGO utawa desain khusus khusus?

Ya, ora masalah.. Kita duwe tim teknologi profesional kanggo riset lan pangembangan anyar.

Kabeh produk duwe garansi?

YES, istilah babar pisan kita Setaun

Suwene wektu timbal?

Kabeh mesin ing Simpenan lan biasane 5-7 Dina cukup yen karo cetakan terlampir.Yen nganggo cetakan khusus, mungkin wektu bakal luwih suwe.

Apa istilah rega lan cara pembayaran?

Kita bisa ngutip rega EXW, FOB, CIF lan CNF.Sampeyan bisa mbayar kita kanthi T / T, L / C.

Siap miwiti?Hubungi kita dina iki kanggo penawaran gratis!

email:metalfencegate@outlook.com

whatsapp: 8615530107251

wechat: 8615530107251






  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita