MS-DY16 mesin mbentuk hidrolik

Katrangan singkat:

MS-DY16 hydraulic mbentuk mesin, iku bisa remet baja kothak nglukis, baja bunder, wesi warata, pipe kothak, pipe babak menyang ornamental logam saka macem-macem bunderan, busur, sudhut lan wangun khusus ing siji wektu.Kanthi efisiensi produksi dhuwur lan konsistensi dhuwur saka bagean hiasan, iku peralatan becik kanggo wesi tempa, dekorasi, industri Furnitur, industri Taman lan industri construction.


Detail Produk

Tag produk

MS-DY16 hydraulic forming machine (1) 拷贝

Mesin pegangan MS-FSG102

Kanthi filosofi bisnis "Berorientasi Klien", sistem kontrol kualitas sing ketat, peralatan manufaktur maju lan tim R&D sing kuwat, kita mesthi nyedhiyakake produk berkualitas tinggi, layanan sing apik lan rega sing kompetitif kanggo kabeh pelanggan, Kita duwe kerjasama sing jero karo atusan pabrik sing cedhak. menyang China.Item sing disedhiyakake bisa cocog karo telpon sing beda-beda.Pilih kita, lan kita ora bakal getun!

 

HBMS, Manut prinsip "Enterprising lan Truth-Seeking, Preciseness and Unity", kanthi teknologi minangka inti, perusahaan kita terus berinovasi, darmabakti kanggo nyedhiyakake produk lan solusi sing paling larang regane lan layanan sawise-sales sing tliti. .Kita yakin yen: kita wis luar biasa amarga kita duwe spesialisasi.

 

  MS-WZP40
Bar datar (mm) ≤ 50*10
Baja persegi (mm) ≤ 20*20
Baja Bulat (mm) ≤ φ20
Tabung persegi (mm) ≤ 80*80
Pipa Bulat (mm) ≤ φ76*76
Tekanan Kerja Maks.20 mp
Stroke Kerja Maks.260 mm
Daya Motor 7,5KW
Tegangan 380V / 50HZ / 3-phase
ukuran mesin (mm) 1230 * 600 * 1140 mm
ukuran packing (mm) 1280 * 650 * 1200 mm
Palet MS(PC 1
volume total( 1 
Bobot Net (KG) 780 Kg
Bobot reged (KG) 850 KG

Pabrikan Profesional

Hebei Mingshu

AYO LANGGENG

KUALITAS UTAMA

Tim profesional

Nduwe insinyur desain tingkat dhuwur kanggo ketemu saben klien sing dikarepake.

Menehi ide sampeyan, dadi urip seni kanthi gampang.

Kontrol kualitas sing ketat

Kontrol Kualitas sing Ketat nggawe saben item cocog karo panjaluk sampeyan

bukti asli standar.

Layanan marem

Layanan online 24 jam

sak 1-2 jam reply ing wektu

layanan sawise-sale serius

Katrampilan & Keahlian Kita

Diadegake ing taun 2017, Hebei Mingshu Impor lan Ekspor Trade Co., Ltd. (HBMS) minangka pemasok utama ing industri hiasan China.Kita nyedhiyakake seri mesin wesi tempa, cetakan, bahan hias, aksesoris, komponen hiasan, lan produk wesi tempa, kayata pager, gerbang, pagar tangga, pagar balkon, pegangan, panggangan jendela, lawang mlebu, lan liya-liyane.Ing wektu sing padha, kita mentas nambah aksesoris aluminium, panel aluminium, gerbang aluminium, lawang tembaga, lan tangga tembaga.Produk kita duwe sawetara saka sudhut aplikasi, kiro-kiro saka gerbang plataran, lawang mlebet, njaga jendhela, undhak-undhakan, pager, Furnitur, pratandha, etc. Kita karya mung nggawe bayangan kanggo ture.

Desain
%
Pangembangan
%
strategi
%

Pitakonan Paling Sering

Perlu bantuan?Priksa manawa sampeyan ngunjungi forum dhukungan kanggo mangsuli pitakon sampeyan!

Apa perusahaan sampeyan nggawe utawa perusahaan dagang?

Kita minangka produsen profesional lan duwe pengalaman udakara 10 taun ing baris mesin teknik.

Kepiye babagan kualitas produk?

Saben mesin bakal dites luwih saka 24 jam sawise rampung.
Kabeh unsur nggunakake merek sing dipercaya lan misuwur sing kerja bareng kita luwih saka 20 taun.

Apa mesin sampeyan disetujoni ISO?

Kabeh mesin kita wis disetujoni ISO9001 kepungkur, sing bakal nggawe kualitas paling apik kanggo saben pelanggan.

Apa bisa nggunakake LOGO utawa desain khusus khusus?

Ya, ora masalah.. Kita duwe tim teknologi profesional kanggo riset lan pangembangan anyar.

Kabeh produk duwe garansi?

YES, istilah babar pisan kita Setaun

Suwene wektu timbal?

Kabeh mesin ing Simpenan lan biasane 5-7 Dina cukup yen karo cetakan terlampir.Yen nganggo cetakan khusus, mungkin wektu bakal luwih suwe.

Apa istilah rega lan cara pembayaran?

Kita bisa ngutip rega EXW, FOB, CIF lan CNF.Sampeyan bisa mbayar kita kanthi T / T, L / C.

Siap miwiti?Hubungi kita dina iki kanggo penawaran gratis!

email:metalfencegate@outlook.com

whatsapp: 8615530107251

wechat: 8615530107251





  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita