MS-WG 120 TUBE BENDER

Katrangan singkat:

 

Fitur saka HBMS Tube Bender Machine

Kapasitas kerja sing apik

Kinerja stabil

Aman lan fleksibel kanggo nggunakake

Gampang kanggo ngganti cetakan

Gampang kanggo njaga


Detail Produk

Tag produk

图片 2

MS-WG 50/60/120 TUBE BENDER

Mesin iki uga disebut mesin rolling pipe.Bisa mbengkongake tabung menyang busur lan sudut sing beda-beda miturut kabutuhan sing beda.Mesin bender pipa HBMS ora mung bisa mlengkung pipa bunder, nanging uga ngolah tabung persegi lan wesi datar.Iku trep lan fleksibel kanggo nggunakake.Produk kasebut asring digunakake ing tangga lan lawang gerbang.Iki minangka mesin sing gampang diabaikan nanging dibutuhake banget.Yen sampeyan kudu ngolah pipa lan bahan baja liyane, mesin bender tabung HBMS bakal dadi pilihan sing apik.

 

Fitur saka HBMS Tube Bender Machine

Kapasitas kerja sing apik

Kinerja stabil

Aman lan fleksibel kanggo nggunakake

Gampang kanggo ngganti cetakan

Gampang kanggo njaga

 

MS-WG50

 

MS-WG60

 

Parameter mesin

 

 

MS-WG50

 

MS-WG60

 

MS-WG120

 

Cetakan sing dipasang

(Setelan)

 

5

6

9

Ukuran cetakan (mm)

 

20,25,30,40,50

 

20,25,30,40,50,60

 

20,25,30,40,50,60,80,100,120

 

Mold Opsional

(mm)

 

φ19,φ22,φ25,φ

30,φ38,φ51

 

φ19,φ22,φ25,φ30,

φ38,φ51,φ63

 

φ19,φ22,φ25,φ30,

φ38,φ51,φ63φ76,φ89,φ102,φ114

 

ketebalan (mm)

 

≤ 1.5

≤ 2.0

≤ 2.5

Daya Motor

(KW)

 

1.5

1.5

3

 

Parameter mesin

ukuran mesin (mm)

 

L710 * W540 * H960

 

L710 * W460 * H1240

 

L860 * W850 * H1350

 

ukuran packing (mm)

 

L760 * W600 * H1150

 

L760 * W510 * H1300

 

L910 * W900 * H1400

 

Palet MS(PC

 

1 paket

 

1 paket

 

1 paket

 

volume total(

 

0.53

 

0.51 1.15
Bobot Net (KG)

 

200 310 470
Bobot reged (KG)

 

240 350 550

 

 

Kaluwihan saka HBMS Tube Bender Machine

Mesin bender HBMS Tube for sale diprodhuksi dening barang sing berpengalaman kanthi bahan berkualitas tinggi.Iku kualitas apik saka HBMS Tube mesin mlengkung sing ndadekake dadi liyane lan liyane populer ing pasar internasional.Sanajan kualitas mesin iki apik, rega mesin bending pipa ora larang.

Pabrikan Profesional

Hebei Mingshu

AYO LANGGENG

KUALITAS UTAMA

Tim profesional

Nduwe insinyur desain tingkat dhuwur kanggo ketemu saben klien sing dikarepake.

Menehi ide sampeyan, dadi urip seni kanthi gampang.

Kontrol kualitas sing ketat

Kontrol Kualitas sing Ketat nggawe saben item cocog karo panjaluk sampeyan

bukti asli standar.

Layanan marem

Layanan online 24 jam

sak 1-2 jam reply ing wektu

layanan sawise-sale serius

Katrampilan & Keahlian Kita

Diadegake ing taun 2017, Hebei Mingshu Impor lan Ekspor Trade Co., Ltd. (HBMS) minangka pemasok utama ing industri hiasan China.Kita nyedhiyakake seri mesin wesi tempa, cetakan, bahan hias, aksesoris, komponen hiasan, lan produk wesi tempa, kayata pager, gerbang, pagar tangga, pagar balkon, pegangan, panggangan jendela, lawang mlebu, lan liya-liyane.Ing wektu sing padha, kita mentas nambah aksesoris aluminium, panel aluminium, gerbang aluminium, lawang tembaga, lan tangga tembaga.Produk kita duwe sawetara saka sudhut aplikasi, kiro-kiro saka gerbang plataran, lawang mlebet, njaga jendhela, undhak-undhakan, pager, Furnitur, pratandha, etc. Kita karya mung nggawe bayangan kanggo ture.

Desain
%
Pangembangan
%
strategi
%

Pitakonan Paling Sering

Perlu bantuan?Priksa manawa sampeyan ngunjungi forum dhukungan kanggo mangsuli pitakon sampeyan!

Apa perusahaan sampeyan nggawe utawa perusahaan dagang?

Kita minangka produsen profesional lan duwe pengalaman udakara 10 taun ing baris mesin teknik.

Kepiye babagan kualitas produk?

Saben mesin bakal dites luwih saka 24 jam sawise rampung.
Kabeh unsur nggunakake merek sing dipercaya lan misuwur sing kerja bareng kita luwih saka 20 taun.

Apa mesin sampeyan disetujoni ISO?

Kabeh mesin kita wis disetujoni ISO9001 kepungkur, sing bakal nggawe kualitas paling apik kanggo saben pelanggan.

Apa bisa nggunakake LOGO utawa desain khusus khusus?

Ya, ora masalah.. Kita duwe tim teknologi profesional kanggo riset lan pangembangan anyar.

Kabeh produk duwe garansi?

YES, istilah babar pisan kita Setaun

Suwene wektu timbal?

Kabeh mesin ing Simpenan lan biasane 5-7 Dina cukup yen karo cetakan terlampir.Yen nganggo cetakan khusus, mungkin wektu bakal luwih suwe.

Apa istilah rega lan cara pembayaran?

Kita bisa ngutip rega EXW, FOB, CIF lan CNF.Sampeyan bisa mbayar kita kanthi T / T, L / C.

Siap miwiti?Hubungi kita dina iki kanggo penawaran gratis!

email:metalfencegate@outlook.com

whatsapp: 8615530107251

wechat: 8615530107251











  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita