MSC 41 SERIES BLACKSMITH POWER palu

Katrangan singkat:

 

Fitur saka MSC 41 SERIES BLACKSMITH POWER HAMMER

Kapasitas kerja sing apik

Kinerja stabil

Aman lan fleksibel kanggo nggunakake

Gampang kanggo ngganti cetakan

Gampang kanggo njaga


Detail Produk

Tag produk

图片 14

MSC 41 SERIES BLACKSMITH POWER palu

Palu daya Blacksmith digunakake akeh kanggo tempa

kerjane kayata tarik, upsetting, punching, chiseling,

forging, welding, mlengkung lan twisting ing wesi wrought

industri.Lan kita kudu panas bahan mentahan iki sadurunge

ngolah mau dadi macem-macem wujud.Pandai MS kita

palu daya digawe saka bahan kualitas dhuwur, supaya iku

didol banget ing ngarep lan ing luar negeri.Kajaba iku, kita ngasilake

macem-macem ukuran palu daya miturut klien '

syarat.

 

Pabrikan Profesional

Hebei Mingshu

AYO LANGGENG

KUALITAS UTAMA

Tim profesional

Nduwe insinyur desain tingkat dhuwur kanggo ketemu saben klien sing dikarepake.

Menehi ide sampeyan, dadi urip seni kanthi gampang.

Kontrol kualitas sing ketat

Kontrol Kualitas sing Ketat nggawe saben item cocog karo panjaluk sampeyan

bukti asli standar.

Layanan marem

Layanan online 24 jam

sak 1-2 jam reply ing wektu

layanan sawise-sale serius

Katrampilan & Keahlian Kita

Diadegake ing taun 2017, Hebei Mingshu Impor lan Ekspor Trade Co., Ltd. (HBMS) minangka pemasok utama ing industri hiasan China.Kita nyedhiyakake seri mesin wesi tempa, cetakan, bahan hias, aksesoris, komponen hiasan, lan produk wesi tempa, kayata pager, gerbang, pagar tangga, pagar balkon, pegangan, panggangan jendela, lawang mlebu, lan liya-liyane.Ing wektu sing padha, kita mentas nambah aksesoris aluminium, panel aluminium, gerbang aluminium, lawang tembaga, lan tangga tembaga.Produk kita duwe sawetara saka sudhut aplikasi, kiro-kiro saka gerbang plataran, lawang mlebet, njaga jendhela, undhak-undhakan, pager, Furnitur, pratandha, etc. Kita karya mung nggawe bayangan kanggo ture.

Desain
%
Pangembangan
%
strategi
%

Pitakonan Paling Sering

Perlu bantuan?Priksa manawa sampeyan ngunjungi forum dhukungan kanggo mangsuli pitakon sampeyan!

Apa perusahaan sampeyan nggawe utawa perusahaan dagang?

Kita minangka produsen profesional lan duwe pengalaman udakara 10 taun ing baris mesin teknik.

Kepiye babagan kualitas produk?

Saben mesin bakal dites luwih saka 24 jam sawise rampung.
Kabeh unsur nggunakake merek sing dipercaya lan misuwur sing kerja bareng kita luwih saka 20 taun.

Apa mesin sampeyan disetujoni ISO?

Kabeh mesin kita wis disetujoni ISO9001 kepungkur, sing bakal nggawe kualitas paling apik kanggo saben pelanggan.

Apa bisa nggunakake LOGO utawa desain khusus khusus?

Ya, ora masalah.. Kita duwe tim teknologi profesional kanggo riset lan pangembangan anyar.

Kabeh produk duwe garansi?

YES, istilah babar pisan kita Setaun

Suwene wektu timbal?

Kabeh mesin ing Simpenan lan biasane 5-7 Dina cukup yen karo cetakan terlampir.Yen nganggo cetakan khusus, mungkin wektu bakal luwih suwe.

Apa istilah rega lan cara pembayaran?

Kita bisa ngutip rega EXW, FOB, CIF lan CNF.Sampeyan bisa mbayar kita kanthi T / T, L / C.

Siap miwiti?Hubungi kita dina iki kanggo penawaran gratis!

email:metalfencegate@outlook.com

whatsapp: 8615530107251

wechat: 8615530107251




  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita