MULTI-FUNGSI PUNCH lan SHEAR MACHINE

Katrangan singkat:

 

 

Mesin iki bisa ngethok baja sudut, baja saluran, balok C, balok I, balok T, piring baja, baja bunder, baja persegi dll.


Detail Produk

Tag produk

图片 2

MULTI-FUNGSI PUNCH lan SHEAR MACHINE

Personel kita tansah ing semangat "dandan terus-terusan lan kaunggulan", lan karo produk kualitas unggul, rega sarujuk lan layanan sawise-sales apik, kita nyoba kanggo menang dateng saben customer kang kanggo Hot sale China Punch-Shear Machine, Kita pracaya iki mbedakake kita saka kompetisi lan ndadekake para panuku milih lan dipercaya.Kita kabeh pengin nggawe tawaran win-win karo prospek, mula wenehi telpon dina iki lan golek kanca anyar!

 

Mesin iki bisa ngethok baja sudut, baja saluran, balok C, balok I, balok T, piring baja, baja bunder, baja persegi dll.

 

Pabrikan Profesional

Hebei Mingshu

AYO LANGGENG

KUALITAS UTAMA

Tim profesional

Nduwe insinyur desain tingkat dhuwur kanggo ketemu saben klien sing dikarepake.

Menehi ide sampeyan, dadi urip seni kanthi gampang.

Kontrol kualitas sing ketat

Kontrol Kualitas sing Ketat nggawe saben item cocog karo panjaluk sampeyan

bukti asli standar.

Layanan marem

Layanan online 24 jam

sak 1-2 jam reply ing wektu

layanan sawise-sale serius

Katrampilan & Keahlian Kita

Diadegake ing taun 2017, Hebei Mingshu Impor lan Ekspor Trade Co., Ltd. (HBMS) minangka pemasok utama ing industri hiasan China.Kita nyedhiyakake seri mesin wesi tempa, cetakan, bahan hias, aksesoris, komponen hiasan, lan produk wesi tempa, kayata pager, gerbang, pagar tangga, pagar balkon, pegangan, panggangan jendela, lawang mlebu, lan liya-liyane.Ing wektu sing padha, kita mentas nambah aksesoris aluminium, panel aluminium, gerbang aluminium, lawang tembaga, lan tangga tembaga.Produk kita duwe sawetara saka sudhut aplikasi, kiro-kiro saka gerbang plataran, lawang mlebet, njaga jendhela, undhak-undhakan, pager, Furnitur, pratandha, etc. Kita karya mung nggawe bayangan kanggo ture.

Desain
%
Pangembangan
%
strategi
%

Pitakonan Paling Sering

Perlu bantuan?Priksa manawa sampeyan ngunjungi forum dhukungan kanggo mangsuli pitakon sampeyan!

Apa perusahaan sampeyan nggawe utawa perusahaan dagang?

Kita minangka produsen profesional lan duwe pengalaman udakara 10 taun ing baris mesin teknik.

Kepiye babagan kualitas produk?

Saben mesin bakal dites luwih saka 24 jam sawise rampung.
Kabeh unsur nggunakake merek sing dipercaya lan misuwur sing kerja bareng kita luwih saka 20 taun.

Apa mesin sampeyan disetujoni ISO?

Kabeh mesin kita wis disetujoni ISO9001 kepungkur, sing bakal nggawe kualitas paling apik kanggo saben pelanggan.

Apa bisa nggunakake LOGO utawa desain khusus khusus?

Ya, ora masalah.. Kita duwe tim teknologi profesional kanggo riset lan pangembangan anyar.

Kabeh produk duwe garansi?

YES, istilah babar pisan kita Setaun

Suwene wektu timbal?

Kabeh mesin ing Simpenan lan biasane 5-7 Dina cukup yen karo cetakan terlampir.Yen nganggo cetakan khusus, mungkin wektu bakal luwih suwe.

Apa istilah rega lan cara pembayaran?

Kita bisa ngutip rega EXW, FOB, CIF lan CNF.Sampeyan bisa mbayar kita kanthi T / T, L / C.

Siap miwiti?Hubungi kita dina iki kanggo penawaran gratis!

email:metalfencegate@outlook.com

whatsapp: 8615530107251

wechat: 8615530107251




  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita