New designs selaras kanthi bengkong bar kanggo lawang gapura lawang pager undhak-undhakan loteng mangetan

Katrangan singkat:

Bahan baja kualitas dhuwur

Penampilan apik banget

Rega sade sing kompetitif

Pangiriman cepet lan panyedhiya sing bisa dipercaya

Dikenal lan dipercaya dening pangguna

Kebutuhan lan kabutuhan khusus terus berkembang

Welcome pelanggan anyar lan lawas saka kabeh lapisan masyarakat kanggo hubungi kita kanggo hubungan bisnis mangsa lan entuk sukses bebarengan!

 

bahan baja, pegangan baja hot roll, pegangan logam cold roll, tabung kacang, tabung kusen pintu, tabung kembang, bar bengkok kanggo pagar tangga pagar balkon


Detail Produk

Tag produk

Pilih bahan baja populer murah kualitas paling apik, bar baja, tabung baja, hot roll pegangan kanggo pagar gerbang pagar tangga pagar balkon pagar jendela grill...

Bahan baja dekoratif, batang baja, tabung baja, tabung kacang jero, pegangan gulungan panas, pegangan gulungan dingin, fitting pegangan, tabung kacang jero, tabung kusen lawang, tabung kembang, batang bengkok, pipa bunder twist, batang datar twist, batang padat tali twist, baja persegi gooved, kerah besi tempa...

Rincian cepet

Panggonan Asal Hebei, China Jeneng merek HBMS
Nomer Model Bahan: Baja, aluminium
Aplikasi Dekorasi wesi tempa ukuran Standar
Bahan mentahan Q235 baja, wesi, aluminium Teknologi wesi palsu
warna: Warna Besi Rampung lumahing lancar, ora ana burrs
Wektu anti-karat paling 10 taun Kontrol kualitas Inspeksi pabrik

Kapabilitas Pasokan
Kapabilitas Pasokan 500 Ton / Ton saben Sasi
Packaging & Pangiriman

Rincian Kemasan
1) Pallet wesi
2) packing baja
3) tas gelembung dibungkus.
utawa minangka syarat pelanggan.
Pengiriman Port TIANJIN, utawa port liyane ing China

Informasi Perusahaan

Diadegake ing taun 2017, Hebei Mingshu Impor lan Ekspor Trade Co., Ltd. (HBMS) minangka pemasok utama ing industri hiasan China.Kita nyedhiyakake seri mesin wesi tempa, cetakan, bahan hiasan, aksesoris, komponen hiasan, lan produk wesi tempa.Ing wektu sing padha, kita mentas nambah aksesoris aluminium,
panel aluminium, gerbang aluminium, lawang tembaga, lan tangga tembaga.Produk kita duwe sawetara saka sudhut aplikasi, kiro-kiro saka gapura plataran, lawang mlebu, njaga jendhela, undhak-undhakan, pager, Furnitur, pratandha, etc. Mung watesan iku bayangan.

Deskripsi Produk :

produk bahan baja
Ukuran/TH bar padat, tabung berongga,...
Bahan baja, wesi, aluminium
Pangobatan lumahing Sand blasting/minyak anti karat/lukisan air/hot dip galvanizing
Fitur produk Gampang kanggo las / bisa ditempa maneh
Aplikasi produk Gerbang / Pagar tangga / Lawang / Pagar / Pagar Balkon / Panggangan Jendela / Furnitur
Rincian Pangiriman 10-35 dina sawise njaluk prepayment

Aliran Produk

wrought iron components,forged iron flower panels,aluminum decorative ornaments panel,wrought iron fence parts,ornamental gate rosettes panels,forging iron fencing elements,stair railing parts,balcony railing accessories wrought iron components,forged iron flower panels,aluminum decorative ornaments panel,wrought iron fence parts,ornamental gate rosettes panels,forging iron fencing elements,stair railing parts,balcony railing accessories wrought iron components,forged iron flower panels,aluminum decorative ornaments panel,wrought iron fence parts,ornamental gate rosettes panels,forging iron fencing elements,stair railing parts,balcony railing accessories wrought iron components,forged iron flower panels,aluminum decorative ornaments panel,wrought iron fence parts,ornamental gate rosettes panels,forging iron fencing elements,stair railing parts,balcony railing accessories wrought iron components,forged iron flower panels,aluminum decorative ornaments panel,wrought iron fence parts,ornamental gate rosettes panels,forging iron fencing elements,stair railing parts,balcony railing accessories wrought iron components,forged iron flower panels,aluminum decorative ornaments panel,wrought iron fence parts,ornamental gate rosettes panels,forging iron fencing elements,stair railing parts,balcony railing accessories

Packing lan Pengiriman

Kemasan
Kemasan pisanan ing karton kanthi film gelembung / kantong plastik, banjur dilebokake ing palet wesi / kasus kayu
Desain panuku kanggo paket bisa ditampa.
Kintunan
--- Katentuan Pangiriman: Kanthi transportasi laut utawa darat
---Pangiriman bakal diatur ing babagan 35 dina kerja, sawise pembayaran dikonfirmasi.
--- Port punika Tianjin utawa minangka panjalukan.
pambayaran
--- Ketentuan Pembayaran: T/T, L/C
--- Elinga ninggalake informasi kontak sing bener kanggo pangiriman.

Gaya Packing Packing Ukuran Packing Ukuran kemasan bisa diganti miturut syarat pelanggan, utawa diatur miturut jumlah produk sing nyata
 wrought iron components,forged iron flower panels,aluminum decorative ornaments panel,wrought iron fence parts,ornamental gate rosettes panels,forging iron fencing elements,stair railing parts,balcony railing accessories,stamping leaves,flowers,stamped component for wrought iron gate,steel fence,aluminum stair railing,stainless steel balcony railing,window grill,wrought iron components,metal parts,cast steel,cast aluminum,forged iron ornaments,customized accessories,casting elements,forging fittings,birds,flowers,leaves,spears,grapes,animals,basket,Cast Steel Spear, Cast Steel Elements, Cast Iron Spear, Cast aluminum Spears,fence finials,spear points,spearhead,spear top,fence topper, post finial,post tope for gate,fence,stair railing,window grill,baluster,handrail,balcony railing 260 * 210 * 150 mm 20-500PC Miturut karton
 wrought iron components,forged iron flower panels,aluminum decorative ornaments panel,wrought iron fence parts,ornamental gate rosettes panels,forging iron fencing elements,stair railing parts,balcony railing accessories,stamping leaves,flowers,stamped component for wrought iron gate,steel fence,aluminum stair railing,ss balcony railingf,window grill,wrought iron components,metal parts,cast steel,cast aluminum,forged iron ornaments,customized accessories,casting elements,forging fittings,birds,flowers,leaves,spears,grapes,animals,basket,Cast Steel Spear, Cast Steel Elements, Cast Iron Spear, Cast aluminum Spears,fence finials,spear points,spearhead,spear top,fence topper, post finial,post tope for gate,fence,stair railing,window grill,baluster,handrail,balcony railing 1000 * 1000 * 1000 mm 120 Karton dening kandhang wesi
 wrought iron components,forged iron flower panels,aluminum decorative ornaments panel,wrought iron fence parts,ornamental gate rosettes panels,forging iron fencing elements,stair railing parts,balcony railing accessories,stamping leaves,flowers,stamped component for wrought iron gate,steel fence,aluminum stair railing,ss balcony railingf,window grill,wrought iron components,metal parts,cast steel,cast aluminum,forged iron ornaments,customized accessories,casting elements,forging fittings,birds,flowers,leaves,spears,grapes,animals,basket for gate,fence,stair railing,window grill,baluster,handrail,balcony railing 1000 * 1000 * 1000 mm 120 Karton dening Kothak Kayu

Mitra Kita

wrought iron components,forged iron flower panels,aluminum decorative ornaments panel,wrought iron fence parts,ornamental gate rosettes panels,forging iron fencing elements,stair railing parts,balcony railing accessories,stamping leaves,flowers,stamped component for wrought iron gate,steel fence,aluminum stair railing,ss balcony railingf,window grill,wrought iron components,metal parts,cast steel,cast aluminum,forged iron ornaments,customized accessories,casting elements,forging fittings,birds,flowers,leaves,spears,grapes,animals,basket,Cast Steel Spear, Cast Steel Elements, Cast Iron Spear, Cast aluminum Spears,fence finials,spear points,spearhead,spear top,fence topper, post finial,post tope for gate,fence,stair railing,window grill,baluster,handrail,balcony railing

FAQ:
Q1: Sampeyan perusahaan dagang utawa pabrik?
Kita minangka perusahaan dagang, nanging kita duwe sawetara produsen koperasi sing bisa menehi rega sing kompetitif lan wektu pangiriman sing pas.

Q2: Sampeyan bisa kurban OEM?
Ya, kita bisa nyedhiyakake OEM.Produk sampeyan bisa disesuaikan.

Q3: Carane kanggo mesthekake ngirim barang ing wektu?
Kita bakal nunjukake paukuman kanggo nglanggar kontrak kanggo telat pangiriman ing saben kontrak kanggo pelanggan, sing bakal nglindhungi kapentingan sampeyan.Ing wektu sing padha, nalika prodhuk melu produksi, kita biasane mung ngisi simpenan.Sawise produksi rampung, sampeyan mbayar pembayaran imbangan, sing uga bisa mesthekake yen hak sampeyan ora cilaka.

Q4: Kepiye njamin kualitas produk?
Sadurunge saben pesenan dikonfirmasi, kita bakal komunikasi karo pelanggan syarat lan rincian.Sajrone proses produksi, kita bakal ngetrapake syarat pelanggan kanthi ketat.Sawise produksi rampung, kita bakal ngidini pelanggan mriksa kualitas liwat video utawa gambar, lan kita bakal ngatur kemasan sawise pelanggan yakin yen ora ana masalah.Yen ana masalah nalika proses inspeksi, kita bakal mbenerake wektu kasebut lan menehi ganti rugi marang pelanggan kanggo kerugian kasebut.

Q5: carane aku bisa njaluk barang sandi?
Kita bisa nawakake macem-macem layanan kanggo sampeyan:
a) Pengiriman Kontainer (luwih saka 1 ton)
b) Layanan saka lawang menyang lawang
c) Angkutan udara
d) TNT, EMS, DHL, FEDEX, lsp

Q6: Apa sampeyan bisa menehi conto?
Sampel gratis kasedhiya.

Grosir aksesoris Hias dekoratif bagian baja cor, komponen besi cor hias, casting ornamen aluminium untuk dekorasi pagar gerbang jendela panggangan balkon pagar pagar tangga

AYO LANGGENG

KUALITAS UTAMA

Tim profesional

Nduwe insinyur desain tingkat dhuwur kanggo ketemu saben klien sing dikarepake.

Menehi ide sampeyan, dadi urip seni kanthi gampang.

Kontrol kualitas sing ketat

Kontrol Kualitas sing Ketat nggawe saben item cocog karo panjaluk sampeyan

bukti asli standar.

Layanan marem

Layanan online 24 jam

sak 1-2 jam reply ing wektu

layanan sawise-sale serius

Katrampilan & Keahlian Kita

Diadegake ing taun 2017, Hebei Mingshu Impor lan Ekspor Trade Co., Ltd. (HBMS) minangka pemasok utama ing industri hiasan China.Kita nyedhiyakake seri mesin wesi tempa, cetakan, bahan hias, aksesoris, komponen hiasan, lan produk wesi tempa, kayata pager, gerbang, pagar tangga, pagar balkon, pegangan, panggangan jendela, lawang mlebu, lan liya-liyane.Ing wektu sing padha, kita mentas nambah aksesoris aluminium, panel aluminium, gerbang aluminium, lawang tembaga, lan tangga tembaga.Produk kita duwe sawetara saka sudhut aplikasi, kiro-kiro saka gerbang plataran, lawang mlebet, njaga jendhela, undhak-undhakan, pager, Furnitur, pratandha, etc. Kita karya mung nggawe bayangan kanggo ture.

Desain
%
Pangembangan
%
strategi
%

Siap miwiti?Hubungi kita dina iki kanggo penawaran gratis!

email:metalfencegate@outlook.com

whatsapp: 8615530107251

wechat: 8615530107251







  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita