Mesin Besi Tempa

  • MSC 41 SERIES BLACKSMITH POWER HAMMER

    MSC 41 SERIES BLACKSMITH POWER palu

     

    Fitur saka MSC 41 SERIES BLACKSMITH POWER HAMMER

    Kapasitas kerja sing apik

    Kinerja stabil

    Aman lan fleksibel kanggo nggunakake

    Gampang kanggo ngganti cetakan

    Gampang kanggo njaga

  • ERW/H.F.W. TUBE MILLS

    ERW / HFW TUBE MILLS

     

    Fitur ERW / HFW TUBE MILLS

    Kapasitas kerja sing apik

    Kinerja stabil

    Aman lan fleksibel kanggo nggunakake

    Gampang kanggo ngganti cetakan

    Gampang kanggo njaga

  • HYDRAULIC AUTOMATIC PUNCHING MACHINE

    MESIN PUNCHING OTOMATIS HYDRAULIC

     

    Fitur saka HYDRAULIC OTOMATIS PUNCHING MACHINE

    Kapasitas kerja sing apik

    Kinerja stabil

    Aman lan fleksibel kanggo nggunakake

    Gampang kanggo ngganti cetakan

    Gampang kanggo njaga

  • DIRECT FORMING TO SQUARE TUBE MILL

    LANGSUNG mbentuk menyang kothak MILL TUBE

     

    Fitur Pembentukan Langsung menyang Pabrik Tube Square

    Kapasitas kerja sing apik

    Kinerja stabil

    Aman lan fleksibel kanggo nggunakake

    Gampang kanggo ngganti cetakan

    Gampang kanggo njaga

  • MULTI-FUNCTION PUNCH AND SHEAR MACHINE

    MULTI-FUNGSI PUNCH lan SHEAR MACHINE

     

     

    Mesin iki bisa ngethok baja sudut, baja saluran, balok C, balok I, balok T, piring baja, baja bunder, baja persegi dll.

  • MS-WG 120 TUBE BENDER

    MS-WG 120 TUBE BENDER

     

    Fitur saka HBMS Tube Bender Machine

    Kapasitas kerja sing apik

    Kinerja stabil

    Aman lan fleksibel kanggo nggunakake

    Gampang kanggo ngganti cetakan

    Gampang kanggo njaga

  • MS-WG 60 TUBE BENDER

    MS-WG 60 TUBE BENDER

     

    Fitur saka HBMS Tube Bender Machine

    Kapasitas kerja sing apik

    Kinerja stabil

    Aman lan fleksibel kanggo nggunakake

    Gampang kanggo ngganti cetakan

    Gampang kanggo njaga

  • MS-WG 50/60/120 TUBE BENDER

    MS-WG 50/60/120 TUBE BENDER

     

    Fitur saka HBMS Tube Bender Machine

    Kapasitas kerja sing apik

    Kinerja stabil

    Aman lan fleksibel kanggo nggunakake

    Gampang kanggo ngganti cetakan

    Gampang kanggo njaga

  • MS-DN25C TWISTING MACHINE

    MESIN TWISTING MS-DN25C

    program kontrol torsi lan corak mesin dirancang kanggo corak bahan baja kanggo dekorasi.Mesin twisting bar logam iki akeh digunakake ing bidang nggawe wesi tempa.HBMS program wesi tempa kontrol torsi lan mesin corak bisa corak kothak baja, babak baja lan tabung kothak.Produk kasebut bisa digunakake kanggo dekorasi jendhela, tembok, lawang lan pager, lan liya-liyane. Program kontrol torsi lan mesin twist minangka salah sawijining peralatan wesi tempa hias.Wis ketemu Advertisement apik ing pasar internasional, lan mesin iki wis digunakake digunakake ing akèh negara, kayata Amerika Serikat, Inggris, Kanada, Kolombia, Aljazair etc.

  • MS-DY16 hydraulic forming machine

    MS-DY16 mesin mbentuk hidrolik

    MS-DY16 hydraulic mbentuk mesin, iku bisa remet baja kothak nglukis, baja bunder, wesi warata, pipe kothak, pipe babak menyang ornamental logam saka macem-macem bunderan, busur, sudhut lan wangun khusus ing siji wektu.Kanthi efisiensi produksi dhuwur lan konsistensi dhuwur saka bagean hiasan, iku peralatan becik kanggo wesi tempa, dekorasi, industri Furnitur, industri Taman lan industri construction.

  • MS-DN25B TWISTING MACHINE

    MESIN TWISTING MS-DN25B

    program kontrol torsi lan corak mesin dirancang kanggo corak bahan baja kanggo dekorasi.Mesin twisting bar logam iki akeh digunakake ing bidang nggawe wesi tempa.HBMS program wesi tempa kontrol torsi lan mesin corak bisa corak kothak baja, babak baja lan tabung kothak.Produk kasebut bisa digunakake kanggo dekorasi jendhela, tembok, lawang lan pager, lan liya-liyane. Program kontrol torsi lan mesin twist minangka salah sawijining peralatan wesi tempa hias.Wis ketemu Advertisement apik ing pasar internasional, lan mesin iki wis digunakake digunakake ing akèh negara, kayata Amerika Serikat, Inggris, Kanada, Kolombia, Aljazair etc.

  • MS-WZP type ultra-high frequency induction heating equipment

    MS-WZP jinis peralatan pemanasan induksi frekuensi ultra-tinggi

    Peralatan pemanasan induksi frekuensi ultra-tinggi MS-WZP nggunakake prinsip resonansi, pulsa

    teknologi kontrol frekuensi lan gedhe-kapasitas dhuwur-kacepetan ngoper unsur.Sirkuit utama nggunakake

    Piranti IGBT, sing dhasar ngganti pemanas osilasi elektronik sing ana ing pasar.

123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3